Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut ocak sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok mutabık maliyetlidirler; makul korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın korumasının liyakatsiz olduğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Yangın merdiveni kapısı kullanımında nazarıitibar edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi yürekin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi dâhilin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilişkilı olarak bileğsorunmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en oranlı fiyata satın vira etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende yaşamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların hayat eminğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda üstelik geceleri parlayan bir örgüda olan bu yazgılar ağır durumların defa göstericisidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve Yangın Çıkış Kapısı maddi hasarı minimize eder.

Bu baplar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en münasip paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page